Ons verhaal..

Leuke hebbedingen hebben altijd nauw aan mijn hart gelegen. Om als geschenk te geven en voor mezelf te kiezen...

Toen omstandigheden ervoor zorgden dat er extra ruimte in onze woning beschikbaar kwam, was de keuze gauw gemaakt.
Johan, mijn man, bouwde in een oud gedeelte van onze hoeve een bijzondere winkel. In een pand vol geschiedenis gaf hij een eigenzinnige twist aan oude materialen en kasten. Hierdoor kunnen de klanten genieten van een bijzondere locatie om te shoppen. Ik snuister op beurzen, op zoek naar hebbedingen die, in de parel van de Vlaamse Ardennen, eerder uniek zijn. Vooral hebbedingen uit Scandinavië, Engeland en Frankrijk trekken mijn aandacht. Ook ambacht krijgt plaats in de winkel. In de winkel vind je een collectie aan handgemaakte artikelen: beelden, juwelen, kaarsen, handtassen, sjaals...
Iedereen die onze winkel heeft bezocht, kon genieten van de betoverende sfeer. Ontspannen 'slow shoppen', daar staat de winkel 'Hemels Mooi' in Hemelveerdegem voor.

Facebook

Volg ons op facebook voor de laatste nieuwtjes en meer ...

https://www.facebook.com/Hemels-Mooi-230438360413552

 Openingsuren winkel


De familie Hebbeding

Het begon als een denkoefening. Om een leukere balans te vinden tussen creativiteit en werk, besloten mijn man en ik een ongebruikt deel van ons huis in te richt als winkeltje. We wisten niet wat we konden verwachten. Om onze fantasie vrije loop te laten, bedachten we de 'Familie Hebbeding'. Een fictieve, getekende familie die in onze winkel woont. Je kan de figuren overal terugvinden.... op onze geschenkverpakkingen, in de winkel, op onze publiciteit... De figuren kregen vorm dank zij Tine Vancauter. Onze winkel, gelegen met zicht op veld en natuur, werd een onverwacht succes. Het steeds wisselend aanbod en het feëriek interieur geven een bijzondere shoppingervaring.

Friedl en Juul, met de kinderen Pepijn en Pauline, spelen de hoofdrol. Je kan ze herkennen aan de oranje achtergrond. Friedl 's zusje Islolde is een vrolijke spring in het veld. Ze houdt van het nachtleven, shoppen én koopjes.

Juul heeft twee broers. De exentrieke Bernardus, gehuuwd met Magda-Lena leven in een okergele achtergrond en durven zich te wagen aan bijzondere outfits. De romantische Raphaël is de soulmate van Mathilde.

Bernardus en Magda-Lena hebben een dochterje Helen die later balletdanseres wil worden. Ze oefent zeer concequent...

Friedl en Isolde vonden onlangs een foto van hun grootouders, Johannes en Maria. De familieband tussen Maria, Friedl en Isolde is treffend.

De Familie Hebbeding blijft groeien....Je kan hun levenswandel, nieuwe familieleden... 

Gelijkenissen op levende personen zijn niet toevallig.

Hemels Mooi

Familie Hebbeding

Conciërge familie van de winkel. Dankzij hun avonturen wordt onze communicatie een boeiend verhaal. 


Kristien van den bossche

Winkeldame / Zaakvoerder